Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ανανέωση εγγραφών για το 2014 στο Μητρώο Αποκλειστικών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η 

Σε επικοινωνία που είχαν τα μέλη του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Μεσσηνίας με την 6η Υγειονομική περιφέρεια για το θέμα με την εγγραφή των ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ στο μητρώο της 6ης Υ.ΠΕ, διευκρινίστηκε ότι οι ΗΔΗ εγγεγραμμένοι δεν χρειάζεται να ξανακαταθέσουν όλα τα χαρτιά που αναφέρει η ανακοίνωση (και η Αίτηση) αλλά θα πρέπει να καταθέσουν:

Εγγραφή στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων 2014

Από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας ανακοινώθηκε η διαδικασία εγγραφής στο μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων για το 2014.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η .........

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ρύθμιση για άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμου από Ουκρανές

Το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμου μπορούν να ασκήσουν πολίτες από την Ουκρανία που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, κατόπιν παρέμβασης του Συνηγόρου του Πολίτη.
Για την άσκηση του ....

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κυνήγι για παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες στα νοσοκομεία της χώρας

Σε σαφάρι ελέγχων στα δημόσια νοσοκομεία επιδίδονται το τελευταίο διάστημα οι «ράμπο» του υπουργείου Υγείας με εντολή Αδώνιδος Γεωργιάδη, προκειμένου να «καθαρίσουν» το σύστημα υγείας από παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες!

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνελήφθησαν πέντε παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Πέντε αλλοδαπές που εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων και άδεια άσκησης επαγγέλματος συνελήφθησαν χθες βράδυ από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, στη διάρκεια ελέγχων σε κλινικές κεντρικού δημόσιου Νοσοκομείου της Αθήνας.

Επιπλέον, για μία από τις αλλοδαπές προέκυψε ότι δεν διαθέτει τις .........

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τέθηκε στο τραπέζι το πρόβλημα με τις παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές.

Συνάντηση Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Μεσσηνίας με Διοικητή 6ης Υ.Πε κ. Παναγιώτη Κατσίβελα στην Πάτρα.

Συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιώτη Κατσίβελα πραγματοποιήθηκε χθές στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα με την ευκαιρία της επίσκεψης μελών του Σωματείου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα για την υποβολή δικαιολογητικών για την κατάρτιση μητρώου Αποκλειστικών Νοσοκόμων βάση της Υπουργικής απόφασης Υ4α/οικ. 37804, που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης με αριθμό 1023/Β’/ 25-4-2013.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ο κ. Κατσίβελας.....

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κυκλοφόρησε το ΦΕΚ με την υπουργική απόφαση για τον κλάδο μας.

Κυκλοφόρησε από το υπουργείο Υγείας η Υπουργική απόφαση του κ. Λυκουρέντζου που αφορά τον κλάδο των αποκλειστικών νοσοκόμων καθώς βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη μαύρη εργασία από παράνομες αλλοδαπές ψευτο-αποκλειστικές.

Δείτε πατώντας εδώ το ΦΕΚ που κυκλοφόρησε.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η απόφαση του υπουργού Υγείας για τις αποκλειστικές !

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, διαμορφώνεται το πλαίσιο κριτηρίων οργάνωσης, εργασίας και επιλογής των αποκλειστικών νοσοκόμων.

Ειδικότερα: .........

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Μαφία» οι αποκλειστικές νοσοκόμες- «μαϊμού» σε όλη την Ελλάδα

Προωθεί Νομοθετική διάταξη ο Λυκουρέντζος

Οι τέσσερις, παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες, που εντοπίστηκαν πρόσφατα στο Νοσοκομείο Τρίπολης, δεν αποτελούν ούτε το 1% των «συναδέλφων» τους που δραστηριοποιούνταν την ίδια ημέρα στα νοσοκομεία της χώρας, προσφέροντας τις αμφιλεγόμενες υπηρεσίες τους σε Ελληνες ασθενείς.

H... οικογένεια της ......

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Γεμάτα με παράνομες αποκλειστικές τα νοσοκομεία της χώρας

Οι τέσσερις αλλοδαπές, παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες, που εντοπίστηκαν από τα μέλη της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, στο πλαίσιο «ελέγχων» που διενεργούσαν τα μέλη του κόμματος στο ίδρυμα για την πάταξη της μαύρης και «αλλοδαπής» εργασίας, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου.

Είναι ενδεικτικό ότι μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι σποραδικές........

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση της διοικήτριας του νοσοκομείου Τρίπολης

Διαβάστε τι απάντησε η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σιουρούνη, μετά την απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, να την αποπέμψει:...

O Λυκουρέντζος καθαίρεσε τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρίπολης

Παύτηκε από τα καθήκοντα της, με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σουρούνη,

Ο κ. Λυκουρέντζος ήταν έξαλλος με όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη καθώς η διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη Ελένη Σιουρούνη αν και ενήμερη για την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής ...

Στο νοσοκομείο προκειμένου να πληροφορηθούν αν εκεί εργάζονται .........

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του σωματείου μας



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

                                                                                             Καλαμάτα 22/1/2013

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τις αρχαιρεσίες του σωματείου μας που έγιναν στις ......

Εκατοντάδες παράνομες αποκλειστικές στα νοσοκομεία

Μεγάλο κύκλωμα «μαύρης» εργασίας αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΙΚΑ

Κύκλωμα παράνομης προώθησης αποκλειστικών νοσοκόμων που, με «δέλεαρ» μειωμένες τιμές, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΙΚΑ, το οποίο και ζημιώνεται από την «μαύρη» εργασία τους.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ...........

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Χαμός από παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως

Η Πρόεδρος του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως, Γραμματική Παράσχου, καταγγέλλει στο enikos.gr την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών γυναικών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

 «Οι γυναίκες αυτές εργάζονται στο νοσοκομείο ως αποκλειστικές χωρίς να διαθέτουν καν την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια εργασίας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι .......

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νοσοκόμες με πλαστό πτυχίο

Τα δίχτυα του στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας έχει απλώσει ένα καλοστημένο κύκλωμα προώθησης παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων.

Εν απουσία ελέγχου στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, οι αποκλειστικές-μαϊμού... ψαρεύουν πελάτες με δέλεαρ καλύτερες τιμές.

Οι -κατά κανόνα- μετανάστριες, .......

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αποκλειστικών

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 παρουσία Δικαστικής αντιπροσώπου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Ν. Μεσσηνίας "Αλληλεγγύη".

Το Ψηφοδέλτιο που ..........