Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Εγγραφή στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 6ης ΥΠΕ για το έτος 2020

Κυκλοφόρησε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, η ανακοίνωση για την εγγραφή και επανεγγραφή στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για το έτος 2020
Την προκήρυξη και τις αιτήσεις (για πρώτη εγγραφή και αίτηση για Επανεγγραφή), μπορείτε να τις κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους.

Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 15/11/2019 και λήγουν Δευτέρα 02/12/2020 (Σφραγίδα ταχυδρομείου).
Αιτήσεις μετά την 02/12/2020 θα απορρίπτονται.

Αναλυτικά: ......

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νοσοκομεία για παράνομες αποκλειστικές

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε τέσσερα νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το προηγούμενο 24ωρο αστυνομικοί για παράνομες αποκλειστικές.

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που .....

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Παράνομη Αποκλειστική Νοσοκόμα πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί

Απίστευτο συμβάν στο νοσοκομείο Νίκαιας

Η νοσοκόμα πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, επειδή δε διέθετε τα έγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο
Απρόσμενη τροπή, με μία γυναίκα που έκανε άλμα στο κενό και ...…

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ο Πολάκης αναθέτει καθήκοντα security στους νοσηλευτές

Σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας κ. Πολάκης, η οποία αναφέρεται στον έλεγχο των επισκεπτών και των αποκλειστικών στα Νοσοκομεία καθώς και της διακίνησης διαφημιστικού υλικού, ουσιαστικά ανατίθενται καθήκοντα security στους νοσηλευτές των κλινικών.

Συγκεκριμένα η απόφαση .......

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Λερναία υδρα οι παράνομες αποκλειστικές. 20 νέες συλλήψεις.

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την νύχτα της Παρασκευής, από αστυνομικούς των Α.Τ. Χαϊδαρίου και Ελευσίνας, σε Νοσοκομεία της Δυτικής Αττικής, για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία, «διενεργήθηκαν έλεγχοι σε δύο Νοσοκομεία, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι ......

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κόψαμε τη πίτα μας

Μεσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου τα μελη του σωματείου μας κόψαμε την πρωτοχρονιάτική πίτα μας στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Η Τυχερή της Βραδιάς η Αλεξανδρα Σταματελοπουλου!!!

Καλη δύναμη και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη μας.

Δείτε φωτό

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χειροπέδες σε 25 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Στην σύλληψη 25 γυναικών που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες, προχώρησε η ΕΛΑΣ, έπειτα από στοχευμένους ελέγχους.

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, νυκτερινές ώρες της 17ης Ιανουαρίου, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Χαϊδαρίου και Ελευσίνας, σε Νοσοκομεία της ...…