Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Το Νέο ΔΣ του Σωματείου μας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας που προέκυχε από τις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου 2018 και που θα είναι για την επόμενη Τριετία.

Το καινούργιο Δ.Σ αποτελείται από τους:

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Εγγραφή στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 6ης ΥΠΕ για το έτος 2019

Κυκλοφόρησε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, η ανακοίνωση για την εγγραφή και επανεγγραφή στο Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για το έτος 2019
Την προκήρυξη και τις αιτήσεις (για πρώτη εγγραφή και αίτηση για Επανεγγραφή), μπορείτε να τις κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους.

Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 15/11/2018 και λήγουν Δευτέρα 03/12/2018 (Σφραγίδα ταχυδρομείου).
Αιτήσεις μετά την 03/12/2018 θα απορρίπτονται.

Αναλυτικά: ......

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Συλλήψεις για άσκηση επαγγέλματος αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς άδεια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, 5 Ιουλίου 2018, έλεγχος σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, για άσκηση επαγγέλματος αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς άδεια.

Πρόκειται για ...…

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Συνελήφθησαν τριάντα επτά (37) γυναίκες, που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε Νοσοκομεία της Αττικής

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, κατά το τριήμερο 7-8-9/ 6/ 2018, από κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και Αλλοδαπών, σε Νοσοκομεία της Αττικής, για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν .....

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αστυνομική επιχείρηση "σκούπα" στο Νοσοκομείο Αττικόν "μάζεψε" παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, κατά τη διάρκεια νυχτερινής αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 13 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες (3 Ελληνίδες, 6 Γεωργιανές, 3 Βουλγάρες και μία Αλβανίδα), οι οποίες εργάζονταν χωρίς να είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο αποκλειστικών νοσοκόμων του νοσοκομείου, μη .....

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

6η Υ.Πε. O νέος κατάλογος αποκλειστικών για το 2018

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων - Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος οι ονομαστικοί πίνακες των καταλόγων Μητρώου Αποκλειστικών νοσοκόμων, βάση του οποίου οι αποκλειστικοί - αποκλειστικές μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία ή ιδιωτικές κλινικές της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας για το .....

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η αστυνομία συλλαμβάνει τις παράνομες αποκλειστικές στα νοσοκομεία

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, στις 12-4-2018 σε δύο (2) Νοσοκομεία της Αττικής, για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ειδικότερα, κλιμάκια......

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η παράνομη εργασία στα Νοσοκομεία της Χώρας. Ρεπορτάζ από τον ΣΚΑΙ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η παράνομη εργασία στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα όλης της χώρας, από παράνομες αποκλειστικές Νοσοκόμες οι οποίες δεν πληρούν κανένα κρητήριο από αυτά που έχει θέσει το Υπουργείο.

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο .....

Γεωργιανές δούλευαν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε Νοσοκομείο της Αττικής

Διαπιστώθηκε ότι δύο από αυτές στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών και νομιμοποιητικών της παραμονής τους εγγράφων
Πέντε αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Γεωργίας, συνελήφθησαν την Τετάρτη να εργάζονται παράνομα σε Νοσοκομείο της Αττικής ως αποκλειστικές νοσοκόμες.


Ειδικότερα, κλιμάκιο .....